Endast 2 dl mjölk och 2 msk chiafrön…

collage

DSC_1109 DSC_1155

Godmorgon godbitar!

Vet ni vad jag gjorde igår? Stolhetspoäng deluxe för Fia! Jag tog bilen till bilverkstaden och bytte till vinterdäck, det var fan på tiden! Litet för många men ett steg mot självständighet för mej kan man säga 🙂

Har även planerat att komma igång med träningen denna veckan, som jag har saknat det- Tänker försöka börja med två gånger i veckan på gymmet nu, för att inte gå för hårt på det i början. Så i slutet av veckan gör jag debut på Fresh igen, LOVE IT!

Något jag verkligen älskar med att jobba hemifrån och börja på TM lite senare är dessa långfrukostar! Frukostar är det bästa jag vet och det var längesen jag tog mig tid att faktiskt göra en frukost som denna. Ja sen i april typ! Så denna chiapuddingen satt verkligen som en smäck. Hur enkelt som helst är det också.  Endast 2 dl mjölk och 2 msk chiafrön, vispa ihop och låt stå i kylen i några timmar innan servering. Jag varvade min med banan i botten och toppade med granola, banan och jordnötssmör! Mumma! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!