#frommyphone

image image image image image image

Lite bilder från telefonen den senaste tiden!

Blivit en hel del mat från spisen den senaste och jag bara totalälskar det! I fredags var IAMPROUD där på middagsmöte med en kvinna som gjort forskning huruvida hälsa är en religion, väldigt intressant. Jag käkade den godaste pizzan också för övrigt, med chevre, valnötter, honung och betor, magisk.

Resten av helgen har det jobbats och spelats laserdome! Har jag träningsvärk i benen eller? Som jag skrev i morse, längtar efter träningen nu… Men ack så roligt det är, laserdome alltså. Sprang rakt in i en vägg också för övrigt, lite typiskt mej sådär.

Söndagskvällen sen spenderades hemma hos min bästa Sanna. Utöver våra intressen som är de tre M:en – män, mode och matlagning har vi en gemensam svaghet för julkalendrar. I KNOW men jag älskar det! Är ni julmänniskor? Jag vet inte riktigt, det är mysigt och så såklart men jag är ju definitivt ingen vintermänniska så vet inte riktigt vad jag ska svara där! I vilket fall drog vi ett par avsnitt av dieselråttor och sjömansmöss och tuggade i oss nybakat lussebullar som Sanna hade bakat! Perfekt söndag typ.

Vad har ni haft för er i helgen?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!