Recept: Hasselnötsbräck

collage

DSC_1084

I samarbete med Nutrinick.

Hasselnötsbräck

200 g smör

1 1/2 dl sukrin gold

1 1/2 dl hasselnötter

 1 tsk fibersirap gold

160 g ljus steviachoklad

1 krm salt

Gör såhär:

Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan sukrin, fibersirap och salt. Rör om och låt koka på medelhög värme tills den blivit lite tjockare. Häll över i en form (valfri storlek beroende på önskad tjocklek på bräcket). Sätt in bärcket i frysen och låt stelna. Hacka hasselnötterna och smält chokladen över vattenbad och häll sedan i nötterna i den smälta chokladen och rör om. Bred över chokladen över bräcket och låt stelna i kylen. Hacka till olika stora bitar. Förvaras i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!