Familjen är viktig!

collage DSC_1147 DSC_1154 DSC_1169 DSC_1172

Lycka när min mamma bror kom till Halmstad i tisdags! Mamma hade tagit ledigt från jobbet och så kul att Philip ville med också. Vi hade pratat så länge om att göra detta men har haft svårt att få ihop ett datum som passade alla.

Jag har velat tacka mormor morfar för att dem hjälpt mig så himla mycket de senaste halvåret, med lägenheten, med mig själv, med allt. Dit har jag kunnat åka när jag varit ledsen och behövt komma iväg och jag kan ringa precis när jag vill. Min mormor har alltid svar på allt! Och att morfar målat hela min lägenhet och hjälpt mig så enormt mycket vet jag inte hur jag ska kunna tacka honom för.

Vi har alltid varit väldigt nära i vår familj. Hela släkten har varit ett enormt stöd i allt vi har gått igenom tillsammans och jag har alltid haft en nära relation till alla alltid. Familjen är så enormt viktig och det är i de jobbiga perioderna i ens liv man verkligen inser det och hur lyckligt lottad jag faktiskt är som har dom.

Att mamma hade gjort väldens godaste paj och laxburgare med tillbehör gjorde ju inte ont heller. Sååå gott! Färska räkor och limeaioli ihop med det gjorde det till en perfekt middag!

Tack mormor och morfar för att ni är ni!

Älskar er! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhhh lilla Sophia……vilka fina ord du skriver. De träffar rakt in i hjärtat på oss. Du och lillebror har ju ett väldigt stort rum i våra hjärtan efter allt vi har gått igenom tillsammans i familjen. Visst är det så att familjen betyder otroligt mycket, detta kanske man inte upptäcker förrän man har växt upp ”lite”. Hoppas du förstår hur lyckliga vi är som får vara delaktiga i ditt i liv, både i glädje och sorg. Det är inte alla morföräldrar som får den chansen.
    Tack Sophia (mamma Catharina och Philip) för en trevlig kväll, god mat, bubbel och fina samtal. Detta lever vi på länge……..kramar

    din mormor och morfar 2016-11-17 09:21:26
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!