Fredagsmys och Bountykaka

Återigen…. fredag. Tänker absolut inte nämna något hur fot även denna vecka har gått för det tror jag vi alla tycker och så 😉

Gordmorgon babes!! Mår ni bra? Haft en fin vecka?

Jag har faktiskt haft två egenkvällar! Wihooo på den! Välbehövligt har det varit. Har gjort misstaget att lägga mig på soffan ”en liten stund” och där blev man kvar ja 😉 Inte likt mig men är lite hösttrött. Har fått tagit stängning två dagar denna veckan också så då är man ju hemma lite senare.

Vet ni vad jag har idag? TRÄNINGSVÄRK! Har äntligen börjat få ordning på sömnen och ligger inte alls vaken sådär länge längre och fipplar med telefonen och har mig och det märks dit. Ett grymt rumppass igår. Tänkte jag skulle börja med två gånger i veckan på gymmet nu för att inte gå allt för hårt in! 🙂

Har en fantastisk helg framför mig. Lite gym nu, sen jobb och så kommer Pernilla hit ikväll för n kväll med prat. Har inte träffat henne på länge så har en känsla av att det blir mycket catch up, och samtal kring killar 😛 haha. Imon har jag en heldag planerad med Sanna, troligtvis Väla, lussebak och eventuellt utgång och söndagen är helt oplanerad än så länge. Hur härligt?

Vad har ni för planer?

Bjuder på lite fredagsgotte idag iaf 🙂 Vem vill inte baka denna RAW Bountykaka liksom, recept här?? 😉 Enjoy babes!

DSC_2930

DSC_3038

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!