Det finns inga fel, bara OLIKA PERFEKTA RÄTT!

DSC_0111

Vet du vad? Det är okej att känna lycka idag och det är okej att välja lycka idag! Det är okej att INTE känna ångest över det du åt igår eller att INTE känna ångest över utebliven träning. Det är helt okej att älska sig själv och känna sig snygg, sexig och lycklig. Det är okej att trivas med den man är och känna sig bekväm i sin kropp!

Det är ingen självklarhet det jag beskriver ovan, men det är så du borde känna. Det är så du från och med idag SKA känna.

Idag väljer jag lycka. Lycka över att trivas med den jag är, lycka över att känna mig snygg, sexig och grym, lycka över att jag är fullt frisk och lycka över att hälsosamma kroppar finns i alla möjliga storlekar och former, din kropp inkluderad!

Hur de där celluliterna plötsligt inte spelar någon roll längre eller hur de där bristningarna på höfterna blivit en del av mig och den jag är. Att älska sig själv och känna sig snygg i sin kropp har inget med storlek att göra. Det är något man väljer och är fullt möjligt oavsett storlek i jeans.

Det finns inga fel, bara OLIKA PERFEKTA RÄTT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh Gud vad jag känner igen mig! körde en diet där man skulle väga maten exakt och inte ens ha mjölk i kaffet. Kunde inte träffa en kompis och luncha för jag var tvungen och ha min vägda matlåda. Usch vad deppig man var. Visst man gick ner i vikt, Aldirg vart så vältränad och haft så fin hy som då men de var fan inte värt de. Tur man kommit över de stadiet och börjar trivas mer med sig själv.

  Sara 2016-11-21 20:21:31
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja det är fruktansvärt! Man levde som en fånge i sin egen kropp! Skönt att läsa att du idag kan prioritera annorlunda fina fina du! <3

   fiiaan 2016-11-21 20:45:48
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!