Frögröt från Risenta

DSC_1171

collage

DSC_1152

I samarbete med The Healthy Box.

Monday mornin… Godmorgon 🙂

Härligt med måndag? Tycker jag faktiskt. Parisveckan är här och jag har verkligen ett fullspäckat schema. Jobba med IAMPROUD, mycket jobb på TM och massa att fixa med mitt eget innan det bär av på torsdag. Idag är det även dags för IAMPROUD att vara med i radio P4 Halland igen, sååå roligt 🙂

Är ni grymma på att käka frukost hörrni? Jag var, för några månader sen kunde jag inte leva utan frukost men även det var en sak som rubbades lite i allt kaos i våras. Jag har börjat bli bättre men inte helt och hållet.

Testade dock denna Frögröten från Risenta som kom i månadens The Healthy Box. Riktigt riktigt god var den och supersmidig att göra. Inte för att havregrynsgröt är sådär megakrångligt men kan ju vara härligt att variera sig i mellanåt 🙂

För en portion behövs:

2 1/2 dl vatten

1 dl frögröt

1/2 krm salt

Gör såhär:

Koka upp vatten och salt och häll sedan i gröten och sänk värmen till halva. Koka upp gröten under omrörning tills allt vatten är borta och toppa med färska bär och lite steviachoklad från Nicks. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!