Känslan att uppfylla mål!

collage

Det börjar dra ihop sig hörrni. Detta året alltså, sjukt vad mycket som har hänt och hur annorlunda allting faktiskt blev! På min almanacka som jag designade i våras hade jag skrivit upp mina mål inför detta året.Dem var uppdelade i 4 olika katergorier, Socialt, Karriär, Mig Själv och Upplevelser.

Under dessa kategorierna fanns det i sin tur mål uppsatta som jag ville ha nått när året var slut. Under Socialt fanns bland annat vardagslyx och vardags hitte-på, under Karriär hade vi inspirerar och utveckla blogg, Mig Själv bestod av stressa mindre( den punkten gick ju sådär), fokusera mer på mig själv samt jobba mer med mig själv och under Upplevelser hade vi ju såklart bröllop i asien och uppleva New York och Paris.

pexels-photo-87374-large

Ja alltså vi kan ju komma överens om att mycket inte blev som jag hade tänkt mig men av någon anledning kan jag se allt jag faktiskt har lyckats med istället för det som inte gick i mål så att säga. Okej, jag gifte mig aldrig i asien MEN jag åkte till Bali med en av mina bästa vänner som jag alltid drömt om att göra. När jag skrev vardagslyxa hade jag nog räknat med att P skulle vara involverad MEN hjälp vad jag kunnat vardagslyxa utan honom. Att jobba med mig själv var mycket i syfte för att kunna vara en bra flickvän till P MEN jag har istället jobbat med mig själv och håller på att ta mig igenom en av mina värsta livskriser någonsin (förhoppningsvis! Paris skulle varit Ps 30 årspresent MEN istället får jag uppleva den staden men en av mina bästa vänner redan på torsdag! Och New York finns förhoppningsvis kvar tills nästa år 🙂 Att jag dessutom startat eget och verkligen satsat på det jag vill göra med mitt liv, IAMPROUD, är nog det största! Jag blir tårögd och stolt över att jag faktiskt lyckats med såhär mycket trots årets början.

Det börjar bli dags att grubbla ut lite nya mål och designa en ny almanacka. 2017 ska fan bli välmåendets år, det har jag minsann bestämt!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur designar du din almanacka? Hade varit intressant hur du strukturerar upp allting och så vidare. Kan du inte göra ett inlägg om det? ????

    Josefine 2016-11-21 19:51:18
    Svara
    • Svar på Josefines kommentar.

      Jooo det finns på listan 🙂 Kommer försöka göra det i nästa vecka! Jag fixar mina genom personligalmanacka.se 🙂 KRAM

      fiiaan 2016-11-21 20:44:03
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!