Helgens…

image image

Åhh när jag ser tillbaka till helgen så blir jag bara full av skratt, och skiner upp som en sol typ! En sån helg jag kommer kunna leva på länge, fylld med galenskaper, skratt och konstiga uttryck typ. Jag och Sanna har fått dille på dressmans modeller och är på jakt efter deras mailadress(internskämt såklart) så är det någon som har deras Yahoo är ni mer än välkomna att höra av er 😉 haha.

image image image

Den bestod som sagt av vänner, vänner,mat och vänner. Åh så glad jag är över att ha så fantastiska människor i mitt liv. Helsingborg och shopping, pizza och ett glas vin och sen bara dansa tills stället stänger, helt i tron om att kvällen skulle vara lugn då det var helg för lön men icke. Åh så roligt jag hade. Faktiskt roligaste utgången på väldigt väldigt länge.

image

Söndagen spenderades hemma med en massa jobb inför veckan, planering av veckans podd, outfits inför Paris och avslutades med skräckfilm och skafferi rensning av godis och chips hemma hos Tessan i vanlig ordning!

Har jag sagt att jag kommer leva på denna helgen sjukt länge? 😉

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!