Adventsmys!

Woho, när detta kommer upp är jag på väg till  Paris! Hur galet och hur underbart? Som jag längtar nu!!!

Helt galet att det faktiskt är första advent på söndag, hjälp snart julis liksom!Ja som ni vet hänger jag ju inte riktigt med, tycker det mest är måndag och fredag hela tiden om jag ska vara ärlig. Men härligt samtidigt. Fatta att få spendera första advent helgen i Paris. Magical!

Jaja, mer om det senare. Har satt ihop mina bästa adventsbak-tips från förra året här på bloggis 🙂

Vilket tror ni att ni kommer testa?? 🙂

Varm choklad med mint, recept här.

DSC_2237 DSC_2245

Fudgetryfflar, recept här.

collage

Pepparkaksbrownies, recept här.

DSC_2017 DSC_19781 (3)

Mintchokladpraliner, recept här.

DSC_2217 DSC_2212

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!