Hello Paris

image

image

 Heeeej från Paris! Ja vi har landat och ja vi är framme. Men inte utan lite otur skulle jag säga. Tåget blev försenat och precis strax innan Kastrup ropar de ut att de inte kommer kunna stanna vid Köpenhamns flygplats pga försening! EHM HALLÅ?! Trodde seriöst jag skulle stryka med! Men vi hann med flyget som tur väl var och allt har gått hur bra som helst!

image

Vi tog på oss skönaste skorna (Tessan valde converse och NEEEJ, funkar ju inte) och traskade, Louvren besöktes och vi såg Eiffeltornet på håll. Åh älskar storstäder där man kan gå, dagen avslutades med pizza och pasta och en tidig kväll i säng, idag väntar Eiffeltornet och Nortre Dame samt lite shopping, är ju Black FRIDAY idag för er som missat.

njuter ni av en härlig helg? Det hoppas jag VERKLIGEN!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!