Wakin up feelin happy

image

Godmorgon en härlig lördag från Paris!

Vet ni vad jag kände i morse? Lycka! Sån enorm lycka! Varför? Jag är på semester och skiter fullständigt i vad jag äter, hur möjligheterna till träning ser ut eller ens om det går att träna! Det blev crepes med Nutella till lunch igår samt lite vin och chips på kvällen, fredagen bjöd på pizza och choklad och jag kunde inte känna mej mer lycklig. Dels för att jag är i Paris men också för att jag idag kan njuta av vad jag faktiskt borde njuta av, nuet och livet! Jag har spenderat alldeles fär många resor med att grubbla hur bikini sitter eller hur jag ska kunna träna eller äta för att maxa viktnedgång! Slut med det! Idag vill jag att DU njuter av det som är viktigt! Livet, familjen, vännerna, resor, träning och mat, allt på ett sätt där balans har övertaget! Det är du värd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!