Tour de Eiffel

image

image

image

image

Det kommer explodera av bilder från Paris i veckan, jag lovar, men nätet har varit så långsamt att det knappt gått att blogga, ledsen för det! Har fått kämpa i flera timma för att ladda upp några få bilder och tiden har varit lite knapp 🙂

I fredags körde vi i alla fall sightseeing för hela hela slanten. Vi traskade nog 1,5 mil och kollade in Eiffeltornet, triumphbågen, champs elyssee och allt sånt där. Tanken var utgång den kvällen, vi gjorde oss supersnygga och gick ut och käkade men vi hamnade istället i ett varmt bad när vi kom hem och somnade sedan skönt helt utan utgång ???? En riktigt bra kväll ändå med andra ord! Både jag och Tessan är förkylda och sjuka ( ja men exakt vad är oddsen för det? ) så ingen var på hugget tyvärr. Men vi hade en helt fantastisk dag kan jag säga!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!