Notre Dame och Moulin Rouge

collage

Kanske inte konstigt att man är sjuk med tanke på att man faktiskt inte hållt sig lugn en enda sekund i helg när man kanske borde. Närmare 5 mil har vi ju strosat 😉

Lördagens spenderades med shopping och ännu mer sightseeing. Vi bodde verkligen perfekt till i Paris, i ett område som heter Les Halles. Hotellet låg bredvid shoppingcentret Forum Les Halles som visade sig vara helt GIGANTISKT!! Som allt annat i den staden.

DSC_0470 DSC_0494

Därefter  hittade vi Notre Dame till fots  samt de mysiga latinska kvarteren. Sista kvällen spenderades på toppen av Paris näst högsta byggnad, Tour De Parnasse med utsikt över Eiffeltornet såklart samt lokaltrafik till Moulin Rouge. Ett underbart avslut på en sååå grym weekend! Paris, I will be back!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!