Be rösterna i ditt huvud som kallar dig elaka saker att dra åt h*lvete

image

Vet du vad? Idag är dagen! Dagen då jag tycker att du ber rösterna i huvudet som kallar dej elaka saker att dra åt h*lvete.

Det är dags att boosta upp med positiva röster i huvudet,att säga snälla saker till dig själv i spegeln och framförallt är det dags för att må bra. Jag hoppas att du hinner läsa detta innan du kliver ur sängen idag, för direkt när du sätter fötterna på sovrumsgolvet vill jag att det ska kännas annorlunda för dig. Jag vill att du för varje fotsteg du tar ut till köket/toaletten eller vardagsrummet ska tänka en positiv sak om dig själv. Berätta för dig själv hur vacker du är, hur fina dina ögon är. Berätta hur grym du faktiskt är på matte eller vilken fantastisk vän du är, hur duktig du är att laga mat eller hur grymt jäkla snygg du är i den där klänningen som du planerat att ha på dig idag. Förstår du?

Du  Duger!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina Sofia!
  Jag måste bara skriva någonting när jag läser om dig… Vi har (typ) samma livshistoria! Har alltid varit missnöjd med min kropp, speciellt mina stora lår och stora rumpa. Jojo-bantat i hela mitt liv. För tre år sedan utvecklade jag bulimi, med hetsätningar och kräkningar. Förra året övergick det mer åt anorexia-hållet då jag svalt mig ner till min målvikt- 65 kg. Men inte blev jag lyckligare för det. Bara ännu mer fast i strikt kalorikontroll och ätstörda matregler.

  Jag kom in på din sida på instagram och när jag såg dina underbara bilder och texter grät jag nästan. Så berörd blev jag av din livshistoria och den förebilden du är för så många unga (och äldre) i vår tid! Jag har kommit en ganska lång bit på min resa mot tillfrisknande och har inte vägt mig på jättlänge, och väger säkert också typ 10 kg mer än när jag vägde som minst, men jag är också 10 kg gladare!! Det sitter inte i vikten.

  Tack för att du är den du är!
  Många kramar från Emma <3

  Emma 2016-11-29 19:30:07
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Fina fina du! Vad din kommentar fick mig att gråta glädjetårar. Det gör mig så glad att du förstått och kommit till insiktfina du!
   Fortsätt med det och ett stor tack för dina fina ord
   KRAM

   fiiaan 2016-11-29 22:03:55
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!