1 december

Godmorgon godbitar! How is everything going? 🙂 1 december idag ju, har ni någon julkänslan? Ska jag vara ärlig så jag har inte ens fått upp adventsstjärnorna ännu! Jag veeet, lite pinigt nästan men ska verkligen försöka få upp dem i helgen. Eftersom jag varit sjuk större delen av veckan har jag inte orkat efter TM helt enkelt! Har börjar skriva på målen för 2017 också! Ärligt talat så är jag så exalterad över nästa år, jag riktigt längtar tills jag får börja. Känns som det kommer bli en nystart och jag kommer satsa till 100 på MIG. Det ska bli VÄLMÅENDETS ÅR så det sjunger om det!

Anyways, helgen kommer iaf bli grym! IAMPROUD kör en luciafotogragering i Stockholm på söndag, så det blir roadtrip till Stockholm över dagen. Så jäkla roligt! Det blir också förberedelser inför en föreläsning vi har i nästa vecka, samt lite gött kompishäng! Ska verklige försöka ladda upp batterierna lite inför kommande julrush också, nästa vecka drar det igång på TM! YAY 🙂

Ha en fin dag så hörs vi senare babes!

PUSS!

image

(En bild från en lunch i veckan i brist på annat om jag ska vara helt ärlig! Kika in ikväll för lite bilder ni inte har sett från Paris! :))

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!