Tack november

DSC_1131DSC_0948 DSC_1084

Så, då var det december hörrni. Och fredag. Jäääävlar va tiden går, alltså rent ut sagt. Jag går tillbaka mycket i flödet nu med recept och sånt och jösses vad mycket som kan hända på ett år.

November har bestått av vänner, otroligt mycket jobb och massa massa bak. Så roligt att ni uppskattar recepten jag hittar på, lycka! Mysdagar med vänner är välbehövliga denna tiden på året. Likaså brunchen ovan, please sooon again känner jag när jag ser bilden!! Recept på pannkakorna här, kladdkakan här och hasselnötsbräcken här.

DSC_1172 DSC_1169 DSC_1147 DSC_1152

Mamma och bror kom hit och bo hade en mysig övernattning hos mormor och morfar i deras stuga. Det åts räkor med massa tillbehör och pratades om allt mellan himmel och jord. Det är så sällan vi spenderar tid tillsammans. Något som ska vara ett av mina mål inför 2017 är definitivt att åka hem mer och umgås med mina närmsta!

image image image

Hur fantastiskt är det inte att man kan känna att man känt en person för alltid när man egentligen bara känt varandra i knappt ett halvår? En riktigt soulie är vad hon är och helt fantastisk.

image image image

Det gjorde ju inte ont att få avsluta november i Paris heller kan man väl inte säga. Även här med en tjej som inte funnits i mitt liv speciellt länge men som har kommit till att blir en av mina allra bästa vänner. Hjälp så viktigt det är att omringa sig av människor som får en glad. Jag skrattar alltid med denna tjejen. En helt underbar känsla.

Tack november och välkommen december!! Mysigaste månaden som jag hoppas att kunna få njuta liiiiiite av iaf!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!