Andra adventsmys

Godmorgon gosisar! LEDIG HELG! Eller ja, ledig och ledigt. Fritt från TM idag men mycket annat som ska göras är det ju såklart. Kolla på bil idag och sen jobb med IAMPROUD i eftermiddag. Imon bär det av till Stockholm över dagen för att fota IAMPROUDs Luciakampanj som kommer bli A W E S O M E!

Och på söndag är det andra advent också ju! har ni advents traditioner hemma hos er? Glögg och sånt liksom? Jag har ännu inte kommit så långt i julförberedelserna men har sett årets julkalender och åhh, tycker faktiskt den är mysig!! Har ni sett den?

Önskar er iaf en fantastisk lördag och rekomenderar mariannetryfflarna stort inför adventsfikat imon! 😉

PUSS!

Mariannetryfflar, recept här.

DSC_2120 DSC_2092

Praliner (mint och apelsin), recept här.

image

Krämiga chokladfudge med flingsalt, recept här.

DSC_2261

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!