En lördag i fias nya smak?

image

Godmorgon godbitar!!

Hur är läget? En annan mår prima! Sitter i bilen med IAMPROUD och några modeller påväg upp till Stockholm för dagens jobb och dagens photoshoot.

Gårdagen var… Händelserik och helt fantastisk! Jag köpte nämligen NY BIL! I 6 månader, enda sen P gjorde slut, har jag sagt att jag ska köpa ny. Min pärla har jag haft i 9 år nu och rullat stadigt MEN det är dags att byta och äntligen hittade jag en tuff och liten bil ( som var kriterierna för att köpa) och det känns UNDERBART! Vänta tills ni får se bild! Kommer äga gatorna i Halmstad 🙂

eftermiddagen spenderades med IAMPROUDjobb och en alonekväll i sängen… Något jag börjat uppskatta! Vad är det om liksom? Kan det va så att Fia börjar bli självständig? Hmmmm 😉 Njuter gör jag, livet är bra och jag mår bra, bara bra bra bra!

Ni är fantastiska!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Måste flika in här med att berätta hur otroligt glad jag är att jag hittade din blogg & instagram. Har inte följt dig särskilt länge men blir alltid så inspirerad av dina texter & bilder. Tack för att du delar med dig av allt sånt som ibland är svårt att prata om, och lyckas att motivera med fina bilder & peppande texter. Helt fantastisk är du!

    Josefine 2016-12-05 19:16:14
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!