Tävling med Framkalla App!

DSC_0667

collage

DSC_0713 DSC_0728

I samarbete med FramkallaApp!

Ameeeen godeftermiddag bästa ni!

Utebliven bloggning i morse, jag däckade nämligen direkt när jag landade hemma efter vår Stockholmstripp igår. Stockholm över dagen var HELT jäkla fantastiskt och väldigt intensivt, det är en bit att köra kan jag konstatera! Älskar verkligen mitt jobb! Wow att få göra det vi gjorde igår. Kommer lite behind the scens bilder imorgon samt att ni kommer kunna följa kampanjen under hashtaggen #allasvårlucia redan idag på instagram.

Men nu till något helt annat. Jag kommer dra igång en tävling tillsammans med Framkalla App på instagram ikväll där jag lottar ut två paket Retro Prints till er! Retro Printsen är dem ni ser på bilderna ovan och jag totalälskar dem verkligen! Placerar dom vart du vill där du vill bli påmind om lycka och härliga minnen! Mina sitter på ett antikt glasfönster i köket vid matbordet!:)

Tävlingsreglerna är bara grymt enkla (funkar dock endast med Iphones telefoner):

Följ mig (@fiaanderberg) och @framkallaapp på Instagram

Tagga 3 vänner i kommentarsfältet

Och simple as that, du är med och tävlar 🙂

Vinnaren drars på torsdag, den 8 december 🙂

Så håll utkik på Min Instagram ikväll för att delta!

OBS! Tävlingen är endast öppen för Sverige, Norge och Danmark.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!