#allasvårlucia

collage

DSC_0633 DSC_0658

collage 1

DSC_0773 DSC_0781

Okej söndagen… en söndag med sååå mycket intryck! Att sätta sig i bilen klockan 06:00 från Halmstad till Stockholm har ansetts helt galet av ALLA vi berättat det för. Tur vi är lika galna båda två, jag och Casandra!

Vi hade en helt fantastisk, normkritisk luciafotografering tillsammans med OHsnapsweden ( som ni kan följa under hashtaggen #allasvårlucia). Syftet var att vi vill få fram budskapet om att ALLA kan vara Lucia, och att det inte ska behöva vara en skönhetstävling där lucia röstas fram utan att alla ska ha samma möjligheter, oavsett kroppsstorlek, hudfärg och ålder.

Vi lunchade på Vapiano, träffade underbara modeller som inspirerade till tusen, fick fantastiska bilder (Grym är du Felicia), två härliga roadtrips med galna skratt och uttryck och en helt fantastisk dag som man kommer kunna leva på länge. Det må ha blivit 100 mil i bil, men det var värt det, såååå värt det!

Glöm inte använda hashtaggen #allasvårlucia !! En bild kommer delas om dagen fram till lucia så missa inte det.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!