När allt blir svårt att ta in

DSC_0809

Wow, kan ni förstå att både Aftonbladet och Expressen ringt oss angående vår Luciakampanj? Jag är så stolt och sååå glad att få vara delaktig i detta och att få vara med och åstadkomma något som är så otroligt viktigt att belysa.

Det händer mycket nu, så galet mycket roligt och utvecklande att det är svårt att ta in, svårt att förstå. Jag håller knappt isär dagarna längre och vilken dag det är ska vi knappt prata om. Onsdag va? 😉

I vilket fall som helst händer det spännande saker även idag. Vi ska om några timmar iväg på en fotografering i samarbete med en klädbutik som snart blir officiellt 🙂 Jag och Casandra från IAMPROUD som modeller såklart!

Hörs sen babes!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!