Blandat julgodis

Godmorgon Babes.

Helg igen snart då… Jösses! Ikväll blir det datenight med Sanna och imon tänker jag minsann dra hem till Värnamo, vill träffa familjen samt sova. Plus att jag måste tvätta och göra iordning min bil för försäljning för på fredag får jag äntligen hämta min nya pärla!! WIIIE på det!!

Lite blandade godisrecept har jag satt ihop till er. Har ni börjat julbaka? Jag storhandlade ingredienser igår för att baka ihopnågra riktiga godsaker. Bland annat nötchoklad, centerfudge och digestiverocks. WAIT FOR IT 😉 Tipsa gärna om grymma recept. Bakar gärna för att ge bort, så mysigt att ge bort presenter innehållandes hemmagjorda grejjer 🙂 Perfekt som julklappar och gåvor ju!

Trippelfudge med apelsinchoklad, recept här.

collage

Mint och Romtryfflar, recept här.

DSC_1116

Pepparkaksbrownies, recept här.

DSC_19781 (3)

Apelsintryfflar, recept här.

collage

Bountys, recept här.

DSC_0567

Hälsosamma Twix, recept här.

collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!