Lova att ni bakar detta brödet!

Åh vad jag önskade att jag var ledig idag! Var så träningssugen nu efter att inte har tränat pga att jag varit sjuk men får bli ett pass imorgon istället 🙂 Drömde också om mitt bananblad inatt och att jag skulle baka det och ge bort det idag? Haha! Kanske äta det själv för hjälp så sugen jag blev på det. Har ni testat att baka det?  Om inte måste ni faktiskt det! Det är superenkelt och helt magiskt gott, till frukosten, till brunchen eller helt enkelt bara äta rakt upp och ner 🙂

igår hade jag en mysig kväll med Sanna, vi ”kollade” på en En underbar jävla jul och pratade med betoning på pratar. Blir faktiskt en favorit i repris efter jobb på TM ikväll, nedvarvning deluxe! 🙂

DSC_0868

Vad hittar ni på i helgen lovies? Please share!!!!

Missa inte bananträden nedanför, LOVA!?

DSC_0303

Bananbröd, recept här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!