Klä dej i självförtroende hjärtat, du är vackrare än någonsin i just det!

I samarbete med @iAMPROUD.se och @trendhousevmo.

Tänkt så länge jag gick i stora och bylsiga kläder. Allt för att jag skämdes. Jag skämdes för min mage, min rumpa, bristningarna jag fått på höfterna då de växte fort och jag föraktade verkligen mitt utseende.

Det fruktansvärda i detta är att jag inte är ensam. Jag vet att ni är många där ut som känner eller har känt samma sak och jag är här idag för att berätta att det går att känna annorlunda!!

image

Ser ni bodyn på bilden? Den fantastiskt snygga bodyn. Den hade jag aldrig någonsin kunnat bära när jag va yngre, inte för några år sedan heller för den delen. Jag bar sällan tighta kläder. Och gjorde jag det såg jag till att ha en större kofta eller något över som skymde.

Visste ni att a jag så gärna ville ”kunna” använda en croptop som yngre? Det var ju inne på 90-talet och tidigt 2000-tal och jag ville verkligen ”kunna” använda det men ansåg att jag inte kunde pga magen. Man skulle ha platt mage ju, och det hade inte jag.

Detta har begränsat mig under så många år. Kläder har liksom aldrig varit roligt då jag alltid vantrivts så fruktansvärt i min kropp. Utbrott i provhyttar pga att kläder kanske inte satt som jag hade önskat eller för att jag helt enkelt hade en dålig dag tillsammans med min spegelbild. För så är det, vissa dagar är sämre än andra.

Hur det kunde bli såhär vet jag inte. Beror det på media som alltid berättar hur man ska se ut och vad man borde väga? Ja förmodligen. Ett ideal som är helt orealistiskt i så många fall och att man har spenderat så många år för att efterlikna det är helt grymt fruktansvärt.

När jag ser tillbaka på allt blir jag ledsen. Det är hemskt att inse att man i så många försökt förändra sig själv genom olika metoder av bantning och hets. Istället för att trivas ville jag dölja den och tillsammans med bantning försökte jag desperat ändra på mig själv från att jag var 12-13 år tills att jag var 26, det tog bara si sådär 13 år.

Idag är det lite tvärtom! Croptops- YES PLEASE! En klänning som framhäver mina kurvor är mer än välkommet och bodyn på bilden ska vi bara inte snacka om.

Jag vet att det är lätt för mig att säga men jag är ett levande bevis på att det går. Klä dej i självförtroende hjärtat, du är vackrare än någonsin i just det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!