Taconight

IMG_20161215_221302 IMG_20161215_221215

Hej godbitar.

Låt oss ta en stund och kolla på bilderna ovan. Alltså bye bye Iphone 5, HELLO HUAWEI HONOR 8. Ja det kommer ta ett tag att vänja sig meeeeeen jag älskar den redan. Kameran är amazing och mobilen verkar relativt enkel. Det älskar man ju såklart.

 Igår va det taconight hemma hos Allis med Natta och Jonte som vi hängde en del med på Bali. Så roligt att träffa dem igen. Skönt med ett avbrott, nu består dagarna av jobb jobb jobb och sömn typ. Har lagt mig tio de senaste kvällarna, så trött.

Helgen kommer bestå av bilhämtning i värnamo imon, äntligen och sen blir det lite mys med familjen, jobb och en kväll med Sanna imon. Några turer med bilen blir det förmodligen.

Vad ska ni göra babes?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!