Ditt värde sitter inte i din vikt, inte idag, inte imorgon eller dagarna efter det. Så det så!

Kanske vaknade du med ångest? Eller va det första du gjorde kolla dej i spegeln och säga de hemskaste orden om dej själv någonsin? Eller var det första du gjorde att väga dej för att sedan dömma ditt eget värde i en siffra?

STOPP OCH FETING BELÄGG!

Gå genast tillbaka till sängen och börja om! De gamla rutinerna ovan gäller inte längre. Nej nej, från och med idag blir det ta mig tusan ändring.

Lägg dig igen, slut ögonen och vakna upp på nytt. Är ångesten där, tänk på allt fantastiskt du har i ditt liv. Tänk på dina vänner, din familj, flickvän/pojkvän, alla dina drömmar, allt du vill göra. Kort och gott, allt som gör dig glad.

Gå till spegeln och säg minst 5 positiva saker om dig själv. ( Min lista på 10 saker hittar ni här) Upprepa dessa sakerna när du sätter på kaffebryggaren och brygger dig en god kopp kaffe, eller tar dig till toaletten för att duscha. Skippa vågen, känner du dej riktigt redo, kasta den, du behöver inte den längre. Ditt värde sitter nämligen inte i din vikt, inte idag och inte imorgon eller dagen efter det heller. Så det så!

DSC_0816

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men alltså!!
  Dina ord, de träffar direkt i magen/hjärtat. Du har så sjukt rätt.. som du skriver, släng vågen när du är redo. jag har tänkt att bli redo, inte riktigt där än 😉
  Tack åter igen för dina ord..Kram på dig 🙂

  Anna 2016-12-19 10:36:44
  Svara
 • Mitt i prick. Vaknade, ställde mig framför spegeln och fick världens sämsta start. Precis vad jag behövde läsa. Tack snälla, du ger så mycket och jag kan inte med ord beskriva hur mycket du har hjälpt mig. Försöker att bli frisk ifrån min bulimi och det är 1000x svårare än jag någonsin hade kunnat ana. Känner mig väldigt ensam i det här. Det är svårt för vänner och familj att helt förstå och jag kan inte heller förklara fullt ut känslorna när monstret skriker och drar i mig eller ger massa onda tankar.

  En tjej som kämpar med bulimi 2016-12-19 08:25:12
  Svara
  • Svar på En tjej som kämpar med bulimis kommentar.

   Fina du! Läs detts inlägg på repeat när det känns jobbigt. Jag vet vad du går igenom. Det ör.fruktansvärt men det går att bli frisk vännen. Kämpa på så ska jag försöka hjälpa här så gott jag kan! Stor kram

   fiiaan 2016-12-20 09:13:23
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!