Jag är lite förvirrad

Snapchat-1967876865 Snapchat-896700256 IMG_20161218_180749 IMG_20161218_180914

Hej lovies!!

Jag är lite förvirrad, vet knappt vilken dag det är pga mycket jobb och efter en helg som började helt upp och ner och som samtidigt fylldes med så mycket kärlek och lycka. 2016 kommer jag definitivt minnas som berg och dalbanans år, höga toppar och vääääldigt djupa dalar. Jag pratade faktiskt med Sanna om det. Detta har inte varit något vanligt år, allt har varit så extremt. Antingen har jag mått extremt dåligt eller extremt bra och har det inte hänt någonting har det varit tråkigt och om det väl har hänt något har det varit så extremt att jag inte hinner med, på alla fronter, postivt som negativt. Händelserna år kan jag skriver under på. Skulle också kunna skriva en bok om killarna man hunnit dejta, haha herregud vilken röra.

Helgen då? Har er varit fiin? Min blev bra tillslut, hämtade ju min nya fina bil som jag sett fram emot så himla länge. Fick också mysigaste pyjamasen i för tidig julklapp av mamma och Stefan, fick möjlighet att sova ut i lördags, träffa mina underbara kusiner, käka middag med familjen, en snabbvisit hos farmor för att sen köra min pärla hem till Halmstad för första gången och mysa med Sanna hela kvällen.

Jaa, även om helgen började fruktansvärt blev det ändå bra tillslut, även om man går runt med en känsla av tomhet hela tiden. Imorgon kommer det äntligen upp nytt recept på julgodis, någon som kan gissa va det är? Kan säga såhär… Något chokladigt och väldigt centrigt 😉

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har likt dig också haft ett berg och dal-banans år, kanske en blandning av mitt värsta men samtidigt bästa. Det har varit kul att följa dig för känslan av att man inte är ensam, jag är annars inte så pratig av mig så det är inte så många som egentligen vet hur året har varit tror jag. Tack! Tack för att jag fått komma hit och läsa och ta del av din vardag och alla dess problem och ljusglimtar. Tack för att du, på riktigt, fick mig att söka hjälp för min ätproblematik, för att du fick mig inse vad som är viktigt här i livet. Jag har tagit så många steg i år jag inte trodde att jag skulle våga göra och jag vill bara att du ska veta att det du gör verkligen är viktigt och jag är så glad att det finns människor som dig, du har i alla fall hjälpt mig och säkert så många fler!

  Linnea 2016-12-19 19:31:04
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej vännen och wow! Dina ord. Tack snälla och jag är så glad att jag kunnat hjälpa det lilla jag kan. Jag hoppas att du stannar även i 2017, det ska bli välmåendets år är det tänkt! Stor kram!

   fiiaan 2016-12-20 09:10:48
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!