Min jul

DSC_0882 DSC_0884 DSC_0886 DSC_0902 DSC_0907 DSC_0943

God fortsättning hjärtisar.

Har ni haft en fröjdefull jul?

Min var perfekt! Åkte hem efter jobbet i fredags kväll och blev bortskämd med julklapp på sängen och godis i julstrumpan som hänger ovanför sängen i mitt rum. Älskar att mamma fortfarande behandlar mig som ett barn. 🙂

Julafton bestod av lite lunch med övriga släkten innan det blev hemfärd och vi väntade in min bror med flickvän för att starta kvällens julfirande. Massa mat, julklappar och julklappsspel och jag var i säng cirka klockan 01:00. En helt perfekt helg helt enkelt. Så skönt att få sova ut och inte behöva grubbla en massa. Bara bli bortskämd i några dagar. vem gillar inte det? 😉

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!