Välmåendets år 2017

Wow det är en riktig urladdning att gå igenom allt som hänt detta året samtidigt som man ska sätta nya mål inför kommande år. Har sagt läänge att 2017 ska bli välmåendets år och det håller jag ta mig tusan fast vid!

Mina mål är i alla fall grymma och jag ska verkligen göra allt jag kan för att hålla dem. Goda förutsättningar har jag egentligen också 🙂

Jag vet att ni bett om att  få tips på hur jag strukturerar upp mina dagar här på bloggen och det har jag absolut tänkt att ni ska få i början av nästa år. Finns det något mer ni väl läsa om? Något ni tycker saknas? 🙂 Tipsa mig gärna, här har ni er chans att tycka till. 🙂

När jag gick igenom hela året inför årets sista podd insåg jag hur grym jag var på frukosttips i början av året, det är något jag ska återgå till 2017. 🙂

Vad har ni för mål med 2017?

IMG_7563 1

Mål 2017

Mig själv

 •  Vara så mycket glad som det bara går att vara!
 • Njuta av att vara själv
 • Öva mindfullness
 • Återgå till rutiner med träningen och träna minst 3 ggr i veckan

 

Karriär

 • Driva mitt eget företag samt IAMPROUD på heltid
 • Fortsätta inspirera er och mig själv till ett kroppspositivt levende

 

Socialt

 • Vardagslyxa mer!
 • Njuta av roliga saker med vänner och familj

 

Upplevelser

 • Resa så mycket jag bara kan
 • Åka på festivaler
 • Uppleva New York
 • Minst en solsemester, gärna Jamaica!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!