Jag ska skratta så mycket det bara går!

IMG_20161231_135120_933

2017- År 2017 ska bli VÄLMÅENDETS ÅR! Jag ska vara så glad som jag bara kan vara, skratta så mycket det bara går, älska alla andra som förtjänar det massa massa men framförallt ska jag älska mig själv. Välmåendets år innebär välmåendets år, inifrån och ut. Det kan ingen våg, inga dieter eller nyårlöften kring träning 7 ggr i veckan med start i januari hjälpa mig med. Alla pusselbitar ska falla på plats.

Gör samma sak. Skippa alla nyårslöften kring hur många kilo du ska tappa tills juni. Fokusera på allt som får dej att må bra år 2017, välmående inifrån och ut, och det kan inte bara träning och bra mat hjälpa dej med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!