Recept: Chiapudding med karamellsmak


DSC_0984

collage

DSC_0994

Gott nytt år favvooosar!

Maxade min första dag på året igår. Tog sovmorgon, tog en långpromenad med peppmusik i öronen och käkade chiapuddingen jag hade fixat dagen innan 🙂 Multitaskade lite då jag jobbade samtidigt som jag åt, hehe lite standard.

Resten av dagen spenderades med jobb vid datorn, förberedelser inför veckan samt en sväng till Laholm för att kolla på en kontorslokal, återkommer mer angående det imorgon 😉

Nu till receptet på chiapuddingen, så god. Insåg att jag var såå mycket bättre på recept och roligare frukostar i början av förra året så tänkte jag skulle anamma det nu igen så varför inte börja med chiapudding med smak av karamell? Mumsimumsi på det!

Kika in här ikväll älsklingar, då kommer bilder från nyår upp:)

Chiapudding med karamellsmak

2 dl valfri mjölk

2-3 msk chiafrön

1 msk flytande honung

1/2 msk steviadroppar med karamellsmak från Nicks (här)

Gör såhär:

Vispa ihop samtliga ingredienser med en visp så att mjölken börjar skumma. Låt stå några timmar (helst över natten) i kylen och toppa sedan med valfri topping. Något som är gott är att toppa med chiasylt som ni hittar recept på här. Blir till att göra en omgång det i veckan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!