”Life is way to short to spend another day at war with yourself”

Tooddelo i lingeskogen babes.

Mår ni kalas? Gött!

Här är det prima, IAMPROUD blev nämligen med kontor i söndags! Året skulle inte kunnat börja mycket bättre. Ett lagom stort och glasigt kontor har vi fått tillgång till. Det bli lätt lite halvseriöst när man sitter hemma i min soffa och jobbar, så detta kommer bli riktigt riktigt bra.

IMG_20170101_164930_849

 IMG_20170102_193451

Resten av veckan kommer bestå av jobb, Sveriges Radio imorgon och sen direkt till kontoret för att fortsätta fixa. Ska även ta tag i att sälja min gamla bil. Någon som vill ha en opel astra 01, lovar att den kommer vara skinande ren och helt nytvättad! 😉 Är ledig imorgon samt fredag då det är trettondagen men har inga planer vad som händer än så länge.

Hittade ett så bra quote som jag vill att ni har i huvudet idag:

”Life is way to short to spend another day at war with yourself”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!