Jag tänker med stolthet visa upp min extra goa rumpa, mina kärlekshantag och mina lår som skrapar emot varandra när jag gå, i just VS underkläder!

En @IAMPROUD.se – story.

Smal och lång, lång och smal. Jag har iof att trivts med min längd. Lite tråkigt att man kanske inte haft karriär som modell men idag är jag evigt tacksam att den branschen inte tilltalat mig tillräckligt mycket för att satsa. Alla har väl drömt om att bli modell någon gång tänker jag? Och speciellt sen Victoria Secret blev stort. Fashion showen som har är ju något utöver det vanliga. Men för det måste man ju vara lång och smal sägs det och är det verkligen ett optimalt mål att sträva efter? NOOOO!

IMG_20170101_194215IMG_20170101_194015

Jag tycker verkligen vi borde kommit längre. Det finns en liten risk att att detta blir ett lite aggresivt inlägg men ja, jag låter det ske. Just nu låter jag tangenterna sköta jobbet och så får vi se vad jag har kommit fram till när ilskan kommit ur mig.

Jag stod nämligen hemma, i mitt sovrum och rotade i underklädeslådan. Tvättkorgen börjar bli full och det började bli ont om rena trosor. Och så just det, längst in, hittade jag mitt Victoria Secret sett som jag köpte i Miami för X antal år sen. Underbar skönt är det, bomull och allt. Tog på mig det och kunde inte låta bli att bli aningens irriterad.

HUR SVÅRT SKA DET EGENTLIGEN BEHÖVA VARA ATT VISA MER ÄN EN KROPPSTYP PÅ DESSA UNDERKLÄDER?

Well hello, jag har dem på mej och tycker det ser riktigt jäkla bra ut. Storlek 40 sådär, inget thigh gap, lite kärlekshandtag här och var och en rumpa som gud måste skänkt lite extra till när han skapade den. Och det bästa är, det funkar alldeles alldeles utmärkt. Det ser till och med riktigt jäkla bra ut.

Förstår dem ens hur de påverkar andra i sin omgivning? Vi snackar liksom svält, extrema dieter och träning i förbannelse för väääldigt många i vår värld just för att fler kroppstyper inte visas i media. Det handlar inte om att ta bort något, det handlar om att lägga till. Alla ser inte likadana ut och det är ju det bästa med allt. Så varför ska detta inte anammas i exempelvis Victoria Secret fashion show? Ta till vara på våra olikheter istället för att försöka forma alla till en och samma. Det är dessutom helt orimliga svält och dieter perioder man måste genomgå och VARFÖR? Varför ska vi ens utsättas oss för det när vi skulle kunna ta till vara på allas kroppar och visa upp dem.

Tyvärr blir jag anti. Jag har ingen lust att använda underkläderna av den simpla anledningen, jag vill inte bidra till deras skeva idealtänk. Och andra sidan är det ett perfekt tillfälle att visa upp att det går alldeles utmärkt att se ut som mig och bär Vicotira Secrets underkläder. Jag är varken lång eller smal, jag är FIA och det är mer än tillräckligt.

Så fuck lite smått dessa idealen nu. Jag är trött på dem och tänker med stolthet visa upp min extra goa rumpa, mina kärlekshantag och mina lår som skrapar emot varandra när jag gå, i just VS underkläder. Det får fan räcka nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej – av en tillfällighet hamnade jag här, och blev nyfiken. Du är en vacker och det behövs inga VS för att beundra dig, det hade funkat lika bra med en enkel T-shirt av längre model – du hade varit lika fin och sexig (ursäkta om det låter dåligt). Det finns kvinnor med bra mycket mer hull som ser otroligt bra ut och som kan få ett gammalt tigerhjärta slå en trumvirvel. Tror att tjejer mer ska finna det som passar dem på ett bra sätt än att följa någons snäva uppdiktade ideal – som oftast endast är till för en marginell grupp…. en go rund tjej med härlig personlighet är mer intressant, eller en som är slank – personen betyder i grunden mest i långa loppet. Ha en go helg och hoppas det blir en trevlig vår för dig 🙂

  Jerker Danielsson 2017-01-13 10:14:29 http://Finns%20på%20Facebook
  Svara
  • Svar på Jerker Danielssons kommentar.

   Tack så mycket!:) Visst är det så. Det jag vill förmedla är helt enkelt att våga vara stolt i sin kropp, oavsett hur man ser ut och va det för att må bra i sig själv, inte för att uppfylla någon annans krav och tankar på kroppen 🙂
   Önskar dej detsamma!

   fiiaan 2017-01-13 10:18:32
   Svara
 • Så himla bra inlägg. Du är grym som är nöjd med din kropp. Det tänker jag med vara. Mer sånt här!!

  Clara 2017-01-04 22:27:54 http://claratoll.se
  Svara
 • Ja jäklar vilket inlägg! ???? Amazing! ????????????????

  Johanna 2017-01-04 18:46:05
  Svara
 • Å vad jag behövde läsa detta nu. Är snart 25 och har aldrig tänkt så mycket på vikt, men senaste året har något hänt och jag har börjat noja över min kropp något djävulskt. Din blogg är en av få som hjälper! ♡

  Elin 2017-01-04 17:05:39
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Fina fina du,tack!!! Så glad att jag kan hjälpa dej. Alla liknande inlägg samlas under kategorin välmående om du behöver gå in och få pepp någon dag 🙂
   Stor kram!!

   fiiaan 2017-01-04 17:41:12
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!