Recept: Chokladdadelbollar med mint och rom

collage

DSC_1081

Godmorgon godingar!

Åh så jag längtar till det bli lite ljusare på morgonen nu, fortfarande så galet mörkt och lika svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Idag är jag iaf ledig från TM, så skönt det ska bli. Blir en heldag med IAMPROUD istället. 🙂 LOVE.

Någon mer än jag som behöver bli bättre på det här med mellis? Jag behöver det iaf verkligen!! Dessa mumsibollar är perfekta. Pluggfika, jobbfika, on the go mellis, vad som helst, dessa funkar! Har ni testat mina dadelbollar tidigare? De är mina favvosar och smakerna går ju att variera i oändlighet!

DSC_1093 DSC_1106

Chokladdadelbollar med mint och rom

7 dadlar

2 1/2 dl havregryn

2 msk kakao

1/2 dl rapsolja

1/4 dl vatten

Mintarom

Romarom

Gör såhär:

Mixa dadlar, havregryn, kakao,olja och vatten till en smet. Dela upp smeten i två skålar och droppa i mintarom i ena och romarom i andra (smaka av för önskad smak). Rör ihop så aromen fördelas och rulla sedan till bollar. Rulla i kokos och förvaras i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Skulle være et smilefjes, ble spørsmålstegn istedet 🙂

    Anne 2017-01-11 11:07:08
    Svara
  • Den banan smoothien så veldig god ut ????prøvde å finne recept på den, men fant den ikke. Har du recept på den??

    Anne 2017-01-11 11:05:46
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!