Försök att inte vara så hård mot dig själv!

Ja, jag vet, det är nytt år, typiskt januari att ha satt upp massa nyårslöften kring mat och träning. Som jag skrivit tidigare tycker jag att träning och mat är ett måste i vardagen, men det är lätt att det bli maniskt, det är lätt att bli besatt.

Försök att inte vara så hård mot dig själv snälla du. Det är helt okej om du åt några godisbitar igår, efterrätt eller chips och dipp och det är helt okej att du missade träningspasset igår.

Unna dig själv välmående fina du, inifrån och ut. Och i välmåendets liv är det mer än bara träning och mat som är fokus. Kanske du valde en mysig fika med en nära vän istället för träningspasset igår eller kanske känner du för att göra det idag? DO IT! Gymmet finns kvar, det gör de asfalterade vägarna för promenader också, imorgon, och dagen efter det. Och det finns plats för en kanelbulle eller två, allt med balans.

Så var inte så hård mot dig själv, glöm inte bort att leva och att livet är nu. Inte när du tappat 10 kg, inte till sommaren, NU!

DSC_0971

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!