Helgens…

DSC_1047 DSC_1103

Helgen bör beskrivas med ett ord… eller näää, två ord. Fartfylld och grym ändå!

Fredag: Fredagen höll man ju fritt på, så jag tränade,lillebror kom hit för att hämta actionkameran som dom lånar till deras Thailandsresa nu. Sen körde GOG mot Mellbystrand, för att fota smygan som ska ut till försäljning i veckan och för att mysa med kusinerna (några av dom på bilden ovan). Skönt att man fick hjälp att städa lite i bilen, där var en del att städa inser man när man hittar kvitton från 2013, hej liksom. Kylen var dock inte att leka med. Till och med så mina gosiga lår frös i strumpbyxor. Tur man kunde låna morbrors jacka, tajt som bara den över röven men ack så varm och gooooo.

Därefter en supermysig kväll med Sanna, roadtrip till Mc Donalds för kaffe, Beverly Hills och en jäkla massa prat, till största delen om män som vanligt, då det är lite av vårt gemensamma intresse (internt men ja, det är sant) 😉

Lördag: En jobb lördag följt av en trevlig kväll med vin och Zigges garage med Pernilla och Tessan. Kom aldrig till boom boom, får bli nästa helg. 🙂

Snapchat-373876756

Söndag: AKA sovmorgon. Skulle gymmat men skippade det och låg kvar någon extra timme i sängen istället innan Casandra kom och vi åkte till kontoret och jobbade. Därefter en hem, hämta en massa paket, bakkväll samt en massa catching up med Flisan och mamma i luren.

Ja, svaret är en grym och fartfylld helg!!

Vad har ni gjort?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!