Helg och tusen grattis till soulie!

Godmorgon babes!

Veckans bästa dag är här, alla totalälskar vi väl fredagar?

Det är dock inte vilken fredag som helst, det är soulies födelsedag! Är det inte fantastiskt ändå? Att man skulle hitta henne i trappen på jobbet och sen vara helt hooked up on eachother efter en helg med galenskaper i Stockholm? Stor grattis min älskling. Jäklar vad vi ska fira dej imon, i din enrummare och allt!!! <3

Jag tycker det är helt fantastiskt att mina närmsta vänner och dem som stöttat mej allra mest under förra året är helt nya bekantskaper, några som jag känt i några år och några som faktiskt kom in i mitt liv för att stanna för alltid under 2016!

Planerna för helgen: JAG ÄR LEDIG! Eller ja, från TM iaf! Blir till att baka något gottit till morgondagens festligheter och försöka att slappa lite. Sen blir det fest hemma hos Sanna på kvällen och på söndagen ska jag jobba och sen försöka ta det luuuuugnt! Alltså slappa, bara vara och njuta och så! YUP!!

Vad ska ni göra i helgen kompisar? Tell me! 🙂

image

DSC_0432

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!