Glöm inte, du kommer aldrig ha skrattat i onödan!

IMG_20170113_103217

En kompis sa en gång till mig : Sophia, du kommer aldrig någonsin ha skrattat i onödan. Vad vi istället kommer ångra är all tid vi har spenderat på att vara ledsna och oroliga över saker vi varken vet eller kan kontrollera.

Idag vaknar du upp; Öppna ögonen och fyll kroppen med glädje! Kanske är du ledig, kanske jobbar du. Oavsett, fyll kroppen med glädje, glädje för att du är du. Det är slutlipat över allt du INTE är nu och det är slut på negativa tankar om dig själv och din egen prestation. Du är bra, och du gör så gott du kan och det räcker mer än väl.
Vakna upp, se dig omkring. Kliv upp och ta en titt i spegeln. Yes, där är du, med ett leende på läpparna, lycklig, glad och framför allt stolt. Det där är du, det är din alldeles fantastiska kropp, som är perfekt, precis som den är.

Glöm inte, du kommer aldrig någonsin ha skrattat i onödan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!