När jag shoppade i fredags natt då va!

Pictures18

1. Svart klänning (här)|| 2. Rosa, stickad tröja (här)||3. Rosa byxor (här)||4.Svart kjol (här) (adlinks)

Nej men okej, lets take a moment att kika på en del av min beställning jag kastade iväg sisådär klockan 24 på natten i fredags och speciellt på nummer 1, huuuuuur snygg?

Den skrek KÖP MEJ när jag såg mig och kunde inte låta bli…. När jag ska ha den? Inte en aning. Men den får mer än gärna hänga i min garderob och göra mig allmänt lycklig!Och de rosa byxorna, wow till våren och det slog mig precis hur otroligt snyggt det är med rosa och grått. Mer sånt i vår!!

Allt från favvobutiken boohoo.com såklart 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!