Bli ditt bästa jag 2017!

DSC_0016 DSC_0086

collage

När Erika på Womens Health kontaktade mig i förra året angående en artikel i första upplagen för året började jag nästa gråta. Jag blev så galet glad och såå stolt att kroppspositivitet äntligen uppmärksammas i media. Att det äntligen är något som tas upp som en viktig del av ett hälsosamt liv. För vad är egentligen träning och bra kost om vi inte trivs i våra kroppar eller innerst inne inte mår bra? Ingenting! Träning och kost är så otroligt hypat idag. Äter vi rätt och tränar vi mycket ska det vara lösningen på alla problem. Så är det inte, hälsa är så mycket mer och jag är så glad att få vara en del av ”Nytt år, Nya mål” och visa denna sidan av livet också.

Har ni sett tidningen?? Eller kanske prenumererar ni till och med? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!