Recept: Banan och päronsmoothiebowl

DSC_0070

collage

DSC_0060

Godmorgon söndag!

Wow va det blir konstigt när man jobbar lördagarna alltså, helgen försvinner som en liten fis i rymden, yp. Helgen blev inte riktigt som planerat heller och som nämnt, hela veckan har gått i lugnets tecken och det kanske är bra någon gång i mellanåt men är det någon mer än jag som blir OTROLIGT rastlös när det liksom blir lite för lugnt? Ha, vi pratar närmare om det senare tycker jag. Nu till frukost, livets måltid typ. Det enda som jag verkligen älskar att ta tid på mig att göra, annan matlagning är tyvärr inte min starka sida men frukost, oh yeah! Här ännu en smoothiebowl. Jag tror väl att jag är på Bali eller något, så inspirerad utav alla frukostbilder som läggs upp här och var på sociala medier från varmare breddisar så japp, jag njuter av dem i min säng istället. Men det börjar bli ljusare, märker ni? Det är liiiite ljusare när jag lämnar jobbet klockan 16:30 nu iaf och det är ju så härligt 🙂

Enjoy babes!!

Banan och päronsmoothiebowl

1 banan

1/2 päron

1 ägg

1 dl yoghurt

1 skvätt mjölk

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en slät smoothie. Häll upp i en skål i och toppa med 1/2 banan, 1/2 päron, lite kokoschips. Jag toppade även med en klick av min chiasylt som ni hittar här. Mums!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!