Helgens

Och så poff så va det måndag. Skrev ju NYSS att det var veckans bästa dag! Galet va det springer iväg här.

I vilket fall, helgen blev inte alls som planerad. Egentid i all ära, älskar det men det är något med helgen alltså. Har jag inget planerat får jag lite panik, as in vilken 27-årig singel tjej sitter hemma själv en lördag? Well me! Man borde inte lägga så stor värdering i vilken dag det är men mycket grundar sig i att jag varit själv mycket denna veckan och helt enkelt tyckte att den egentiden räckte;)

Allis fick förhinder i fredags men det gjorde inget, så mycket som jag har fått träffa denna fantastiska tjej i helgen ändå. Åh hon stärker mej!! Så mycket skratt och så härligt med spontanitet i allt det planerade. Några timmar hemma hos henne med glass och morötter var precis vad jag behövde när rastlösheten for på i lördagskväll! Att hon sen skickade och frågade om hon inte kunde få plugga hos mej på söndagen gjorde ju inte direkt ont! Jag bjöd på pannkaksbrunch och vi båda satt med varsin dator. Jobbade/pluggade, så härligt! Sanna kom ganska snabbt efter att Allis gått och kvällen fick ett magiskt slut, jag bjöd på hemmagjorda burgare (som jag cravat) och massa prat.

Så ja helgen var kanske inget speciellt men samtidigt något utöver det vanliga! Tack bästa!

Vad har ni gjort?? 🙂

(Psssst recept på nedanstående pannkakor kommer 😉

DSC_0044

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!