Hälsohets, nej tack!

DSC_1261 DSC_1277

Godmorgon babes! Kickar igång dagen with some suggaaaaaaa 😉 haha nä men skämt och sido, lite pepp tänkte jag kicka igång med. Eller mer ett pepptips kanske?

Vet ni vad jag inspireras av? Folk som vågar! Som vågar testa nya grejjer, som vågar tänka outside the box och följer sina drömmar. Personen inlägget handlar om var den som sparkade mig i röven några dagar innan Bali och som fick mig att starta mitt företag. Hon är min alldeles fantastiska kompis, kollega och faktiskt lite som en lillasyster med sina 19 år fyllda. Anledningen till att jag inspireras så mycket av henne är just att hon är så ung, vågar så mycket och är så fruktansvärt stark och kunnig inom så mycket.

Inte nog med att hon driver IAMPROUD ihop med moi, hon är författare och har faktiskt släppt en bok kring ämnet vi dagligen pratar om, ätstörningar. Lite av en självbiografi fast ändå inte, fyllt med inspiration, tips och grymma recept.

Hälsohets, nej tack!

Boken ”Hälsohets Nej tack” riktar sig till dig som också står för ett välmående liv, som den egna individen själv bestämmer över. Där hälsa inte är ett tvång, utan ett aktivt val. Boken riktar sig till gammal som ung, tjej som kille – Eftersom välmående är viktigt för alla. Recept och texter varvar varandra och gör boken till både en inspirationsbok och receptbok. 
I samarbete med Casandra vill jag självklart promota denna boken då bokens innehåll är grymt samt kan vara till stor hjälp för många.
Vill ni shoppa den? Klicka här och använd koden ”fiiaan” för 50 kronor rabatt!
PUSS babes!
Hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!