Gör dej till den absolut bästa versionen av dig själv!

I samarbete med Trend House, Värnamo.

Too fat, too thin, thats all just media spin. You look best when you are comfortable in your own skin! 

Diskussionerna vi haft kring hur viktigt det faktiskt är att klä sig i kläder man trivs i blir viktigare och viktigare för mej. Efter i alldeles för många år styrts av storlekar och en strävan efter att se annorlunda ut kan jag skita i det helt och köra på kläder som JAG trivs i. Jag har kommit till insikt hur viktigt det faktikst är för självkänsla att göra detta. Helt orimligt är det ju egentligen att klä sig i kläder man vantrivs i och kanske direkt tycker är fula. Slut! Fram med allt som får dej att känna dej snygg och sexig! Mönstrat, blommigt, skrikiga färger och pasteller och våga va dej själv!

Det jag skriver ovan beskriver ganska mycket hur jag kände förr. Men idag finns i tvivel när det kommer till att sticks ut, våga va mig själv.

collage

DSC_0050 DSC_0074

DSC_0134

Ni må tro att jag kände mig lycklig i jackan ovan. Skrikig, så färgstark, så förbannat snygg, ja helt enkelt, så jag! 😉  Här till ett par jeans i ett grått sverige, tänk er till kjol/klänning/shorts med brunbrända ben i sommar. Omg!

Blått, puderrosa eller ja, denna skönhet, bara att välja 🙂

I samarbete med Trend House, Värnamo, får ni just nu 150:- på alla Jofamajackor med koden ”fiiaan” här.

Bara att välja och vraka och du, glöm inte bort att det bara finns en av dej, gör dej till den absolut bästa versionen av dig själv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!