Grattis ma queen!

Snapchat-1967876865

Vi har verkligen blivit bättre vänner med åren, precis som du har blivit yngre och jag har blivit äldre på något sätt. Vet att du blir väldigt glad att jag skriver detta nu då du senaste för någon vecka sen sa i telefonen att vi snart är jämngamla, du är ju trotsallt bara 35 😉

Tänk vad vi har bråkat, du har alltid velat väl när det har kommer till mina val av killar och du har alltid velat mitt allra bästa när jag har mått dåligt. Hjälp vad vi har bråkat. Men som vi konstaterade i telefonen här om dagen, nu var det längesen och jag tror helt ärligt att det kommer förbli så, för alltid.

För mig är du en drottning, den starkaste kvinnan på jorden, som tagit dig igenom så mycket, tagit igenom oss så mycket. Vi har haft det tufft, gått igenom saker ingen familj ska behöva gå igenom, och DU är personen att tacka att vi har tagit oss dit vi är idag, jag och Philip. S har ju hjälpt till på ett stort hörn också, även om jag, han och matteböckerna har haft mååånga fighter 😉

Mamma, idag är det din dag, din stora dag och jag vill att du ska veta hur jävla mycket jag älskar dej! Min bästa vän, min drottning, my queen.

Ikväll ska vi fira dej!

Tack för att just du är min mamma, för att du stått ut med mina konstiga och ångestfyllda perioder i livet, när jag har gjort helt fel val, när jag har gjort helt rätt val. Vad ska du göra liksom? Kanske ett måste för dig men såååå viktigt och värdefullt för mig ska du veta, att veta att du alltid finns där.

Jag älskar dej!

Stort grattis på din dag!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hihi vad fint! grattis! <3<3<3

    Agnes 2017-01-27 10:25:40
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!