Världens sovmorgon, tack.

Heeej babes.

Tid för en liten update kan jag känna,haft en välbehövlig helg i Värnamo. Har, ligger fortfarande kvar i min säng efter världens sovmorgon, ställde inte klockan och ja, here I am. Still in bed klockan 10:30! Härligt ändå men samtidigt liiite panik. Har så svårt att acceptera att det är okej att inte göra någonting!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag träffade en barndomskompis som jag inte träffat på SÅ många år! Det pratades om allt och om alla, från lågstadiet till gymnasiet, det bläddrades i skolkataloger och det asgarvades!!  Så härligt! 🙂 Jag har tappat kontakten med många av barndomsvännerna så detta var verkligen extra roligt 🙂

Vad har ni haft för er?

Btw fick jag en ny frippa också! Vad tycks?? 🙂

IMG_20170128_140934

IMG_20170128_145949_404

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!