När man snart är jämngammal med sin mamma och så…

Well godmorgon måndag!

Tog en extrem sovmorgon igår som sagt, välbehövligt va det tydligen. Var dock lite trött igårkväll så lite jobb, godis och världens godaste melon the framför en film sängen och jag somnade som ett litet troll i sängen. Hade tänkt bädda rent innan, det hann jag inte med dock.

Härligaste helgen i alla fall. Mamma fyllde som sagt år i fredags, hela 50 år (förlåt mamma men kändes relevant att nämna det på något vis).  Japp,hon är en riktigt ungis och en riktig fräschis. Lite det jag menar med rubriken, vi börjar ta mig tusan bli jämngamla snart ju.Roligt ändå 🙂 Världens bästa Mami.

Släktkalaset var riktigt lyckats i fredags. Så mysigt att träffa alla och få pussa och krama lite på mina små (läs stora) kusiner. Följer ni mig på snap fick vi även en genomgång i hur ett barn bli till av en av mina kusiner, kan vara bra att veta tänker jag? 😉

Bästa presenten fick mamma av oss iaf, om man får säga det själv. Lillebror, Hanna, jag och mammas ska på Per Gessles sommarkonsert här i Halmstad i augusti. Älskar att första sommaraktiviteten är bokad!

IMG_20170129_204156 IMG_20170129_204344

 Lördagen spenderades hos frisören för att få barret fixat! Kan ni fatta att jag klippte mig vartannat år för bara något år sen? Nu känner jag direkt när håret behöver fräschas till. Fick gudomliga lockar också, behöver köpa en sån här locktång. Så snyggt verkligen. Nya brallor från Trend House fick hänga med hem, ska visa såklart, och kvällen spenderades hos barndomsvänninan med middag och asgarv över skolkatalogerna.

 IMG_20170129_204229 IMG_20170129_204419 IMG_20170129_204528

Min rosa, underbara stickade hittar ni här (adlink) där de just nu har upp till 70 % rabatt på nästan allting!!

Söndagen spenderades med jobb, storhandling och matlådefix. Gjorde btw de godaste matlådorna. Jag menar, vad kan gå snett med bacon, pasta, mozarella och fetaost i ugn? Återkommer med detta himmelska.

Sååå, vad har ni gjort i helgen?? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!