Berättade jag det förresten?

IMG_20170201_195152
IMG_20170131_204219_957

Alltså sämst har jag varit på att ta bilder med mobilen denna veckan. Skevt när man tycker man tagit en del och känner sig lycklig av detta update inlägg för att man har så många bilder att viss. Ja jojo 😉

Anyways, veckan är grym. Blev bjuden på godaste pasta carbonaran hos Sanna i tisdags, sluuuurp. Igår var jag ledig från TM och det blev en IAMPROUD dag för hela slanten. Ni fick ju ställa frågor på IAMPROUDS instagram tidigare i veckan, dom frågorna svarar vi på i korta filmer som ska släppas i fyra omgångar nu i februari och den första släpps på måndag så missa inte det 🙂

Ikväll ska det bli Tacomys med Allis men först kommer morfar hit och sätter dit lite extra stöd till mitt skrivbord! Berättade jag det förresten? Att Elsa för två veckor sedan orsakade så att hela, alltså HELA min stringhylla släppte i från väggen och föll ner på golvet. Jo sååååatttt… jag satt i sängen, jobbade och ser hur hela skrivbordet bara tappar fästet från väggen och i slowmotion, faller mot golvet! Pang och kras.. dock har jag världens bästa morfar som kom direkt och satte upp den igen men har löst konsoler som ska stötta lite så det håller!

Bilderna är lunch på spisen och nybakat som kommer i nästa vecka 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!