Det är Nutellans Dag idag!

Oh alltså jag är fortfarande mätt!! Hörrni, hjäälp vad jag käkade igår och hjääälp så gott det var! det var hemmagjord pizza, det var godis, det var chips och sen var det lite mer godis på det! hehehe YOLO eller vad säger ni? 😉

Kollade mello? Vad tyckte ni? Alltså riktigt dåligtom ni frågar mig? Gillade Nanos låt (som resten av Sverige enligt facebook) och tyckte Boris René var rätt okej också, annars… njaaa! Men maten va ju god som sagt.

Dagen idag ska spenderas på inget mindre än…. GEKÅS! Har sparat mig tills denna dagen. Inte handlat tvättmedel och diskmedel på jag vet inte hur länge höll jag på att säga(läs det med lite ironi, glimten i ögat och total sanning… typ). Sannas födelsedagspresent blir nämligen inget mindre än en shoppingdagpå Gekås. Hoppas att hitta lite nicigt till vardagsrummet, en snygg lampfot och kanske en stor stor ljuslykta!

Jag sprang förbi en baksida som jag följer på instagram och råkade se att det är Nutellans Dag idag. Slutar aldrig förvånas över dessa dagar men man vill ändå vara med att fira på något sätt så såklart man bidrar?

Hur många har gjort denna Nutellan vid detta laget? Den är helt fantastisk verkligen och jag rekomenderar alla att göra den faktiskt 🙂

Recept här!

Nu pyser jag till gymmet, ha skönaste söndagen babes!!

collage DSC_1053

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!